Ontdek in contact


Wie ben ik

Toen ik de leider van een team werd, kreeg ik vragen over mezelf, mijn plek, over mijn team en mijn (werk)relaties. Ik was tot dan toe vooral naar buiten gericht en had eerst te investeren in mijn binnenkant. Ik had de behoefte om mijn patronen en onbewuste overtuigingen te ontrafelen omdat deze mijn communicatie, relaties en effectiviteit beinvloedden. Dat werd in de positie van leider heel goed en soms pijnlijk zichtbaar. Dat was het begin van de weg naar meer bewustwording. Nieuwsgierigheid naar mijzelf heb ik altijd. Door te kennen wat zich binnen allemaal ophoudt, kreeg ik meer mogelijkheden om te reageren, handelen en communiceren. Daarnaast werd mijn zicht op wat zich in de kern afspeelt bij en tussen mensen en in organisaties scherper. Dat maakt me een effectievere leider, persoonlijk en professioneel.

Ik heb, behalve mijn HBO studie, verschillende opleidingen bij Phoenix Opleidingen gevolgd om mensen en organisaties te begeleiden. Ik heb gekozen voor opleidingen die gaan over leiderschap en verandering, over identiteit en zingeving, over het leren kennen van je eigen plek en over relaties tussen mensen. Mijn ervaring als manager en leidinggevende is een bron van inspiratie voor de ontwikkeling van leiderschap in organisaties.

Ik daag je uit te groeien in jouw leiderschap, als leider of gewoon als jezelf. Ik daag je uit de verbinding met jezelf te versterken. Ik daag je uit je team te laten groeien in hoe zij leiding nemen over hun taak en verantwoordelijkheden. Ik daag je uit het leiderschap in je organisatie onder de loep te nemen en te ontwikkelen. Je bent welkom om te ontdekken wat ik jou kan bieden.