Ontdek Inzicht en ontwikkeling


 

Familie- en werkopstellingen

Heb je een persoonlijke vraag of een vraag over je werk of loopbaan? Wil je meer inzicht in de achtergronden van je vraag of verlang je naar een oplossingsrichting? Welkom!

Je vraag kan zich afspelen op verschillende gebieden van je (werkende) leven, zoals bijvoorbeeld 'Hoe verbeter ik het contact met mijn ouders?', 'Ik zorg altijd voor anderen, hoe kan ik beter voor mezelf leren zorgen?', 'Hoe ontwikkel ik meer zelfvertrouwen zodat ik steviger kan gaan staan?', 'Hoe ga ik om met de reorganisatie of onzekerheid op mijn werk?', 'Hoe zet ik de volgende stap in mijn loopbaan?', 'Ik ervaar vaak stress, hoe kan ik meer balans creeren?', 'Hoe verbeter ik de samenwerking met mijn baas, collega of klant?', 'Waar haal ik als zelfstandig ondernemer mijn inspiratie vandaan?'.

In de workshop breng je jouw vraag in. In een opstelling verkrijg je op een diepe laag inzicht in achtergronden en factoren die van invloed zijn. De opstelling laat ook mogelijke oplossingsrichtingen zien. Met het effect dat je weer in beweging kunt komen. Je bent ook welkom als je zelf géén vraag in brengt. Dan ben je representant in de opstelling van anderen. Ook op deze plek kun je inzichten opdoen over de thema's die bij jou spelen.

We adviseren in combinatie met de opstelling een voorbereidend individueel gesprek om focus aan te brengen en een opvolggesprek ter verankering.

Data en tijd
Vrijdag 30 november 2018 13.30-17.30 uur

Locatie
Onder de Linde, Sportparkweg 8 in Laren, Gelderland

Particulier tarief
(excl. BTW)
Vraaginbrenger €75,- representant €30,-

Zakelijk tarief
(excl. BTW)
Vraaginbrenger €150,- representant €75,-

Begeleiding
Bianca Schlief en Marjanska Leeuwerik

Flyer downloaden
familie- en werkopstellingen 2018

nschrijven
Je kunt je aanmelden via het contactformulier op de website.